Information

Information

Information


Ett vanligt missförstånd är att du endast skall komma till kiropraktorn när du upplever någon form av symtom till exempel ont i din rygg eller nacke. Så är inte fallet hos mig. Jag föredrar att du kommer innan. Behandlingen hjälper dig undvika långa sjukskrivningar eller smärtsamma tillstånd och framför allt: du skall kunna njuta av ditt liv till fullo. Och kom ihåg att de frön som vi planterar idag ger oss frukter senare i livet.


Pris 800 kr


Symtom


De flesta som kommer till mig kommer oftast för att de vill ha hjälp med något. En del vill bli av med en huvudvärk som har besvärat dem under en längre tid, andra ett knä som börjar kännas eller liknande. Även om min behandling inte går ut på att lindra eller ta bort symtom så är just det en vanlig bieffekt på behadnlingen.  Min behandling går ut på att främja balans och att skapa så bra förutsättningar för din kropp som är möjligt just nu. När din kropp mår bra och fungerar som den skall så läker den själv.


Ett besök


Vid första tillfället tas anamnes (sjukdomshistoria) och för att utesluta allvarliga sjukdomstillstånd utförs ortopediska och neurologiska tester.

Därefter utförs tester för att utvärdera samspelet av muskler och leder i kroppen. Beroende på vad testerna visar får du som patient information om eventuella problem och en behandlingsplan arbetas gemensamt fram. Första besöket tar ca 30 min och följande besök upp till 30 min.